Even voorstellen

HTT-team

Van links naar rechts: Rianne Beld, Jenique ter Linde en Lisa Poolman

Jenique ter Linde

Mijn naam is Jenique ter Linde en ik ben ruim 15 jaar werkzaam als Huid- en Oedeemtherapeut. Ik werk al jaren samen met de poli Dermatologie in het Medisch Spectrum Twente te Enschede en Oldenzaal.

Voordat ik afgestudeerd was als Huid- en Oedeemtherapeut, ben ik 6 jaar werkzaam geweest als doktersassistente binnen een huisartsenpraktijk en gezondheidscentrum. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op medisch vakgebied.

Ik werk al jaren met veel plezier naast de poli Dermatologie, mede doordat er een goede sfeer heerst en makkelijk overlegd kan worden met de Dermatologen. Ook met vele huisartsen in Enschede, Oldenzaal en omstreken is een nauwe samenwerking. Andere arten zoals plastisch chirurgen, gynaecologen mamma-care verpleegkundigen verwijzen naar onze praktijk en we hebben met hen een nauw contact. Dit is een groot voordeel van het werken binnen een ziekenhuis.

Daarnaast ben ik ook werkzaam binnen het Lasercentrum in het MST. We werken met de Diode ontharingslaser.

Vanaf 1 mei 2014 is de praktijk uitgebreid binnen de 1e lijn zorg en vanaf 1 juli 2013 zijn we ook Direct Toegankelijk, hetgeen betekent dat we geen verwijzing meer nodig zullen hebben om mensen met een van de Huidtherapeutische aandoeningen te behandelen. Dit is weer een nieuwe uitdaging, maar de samenwerking met de 1e en 2e lijn is volgens ons juist erg belangrijk om een goed en snel resultaat te behalen. Dit is dan ook een reden voor ons om binnen de 1e en de 2e lijn werkzaam te zijn om zoveel mogelijk te voldoen aan de multidisciplinaire zorg.

Voor de behandelingen van huidtherapie zult u te maken krijgen met mijn collega ’s Rianne, Lisa of met mij.

Om kwaliteit te kunnen blijven waarborgen ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en heb een certificaat van het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast volg ik congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en ontwikkeling binnen ons vakgebied. We staan in het register van de wet Big onder artikel 34 en zijn Direct Toegankelijk.

Het leukste vind ik dat we vaak snel en goede resultaten kunnen bieden, waaraan we veel plezier beleven en ook veel mensen tevreden kunnen stellen. We hebben een lage drempel en een gezellige sfeer binnen Huidtherapie Twente.

Rianne Beld

Mijn naam is Rianne Beld en ik ben sinds 6 jaar werkzaam als zelfstandig Huid- en oedeemtherapeut.

Ik ben afgestudeerd aan de HBO- huidtherapieopleiding te Utrecht. Door de veelzijdigheid aan behandelingen welke we toepassen en de leuke resultaten is het voor mij geweldig om als Huidtherapeut werkzaam te zijn.

Het is erg boeiend om te zien wat we kunnen bereiken met soms weinig maar effectieve behandelingen.

Tevens houd ik me bezig met nascholingen en cursussen zodat ik op de hoogte ben en blijf van alle nieuwe technieken en behandelingen binnen het vakgebied Huidtherapie. Ik ben aangesloten bij de vereniging voor huidtherapeuten.

Lisa Poolman

Mijn naam is Lisa Poolman en ben sinds 2014 werkzaam binnen Huidtherapie Twente, waar ik mij vol enthousiasme inzet. De samenwerking tussen de huidtherapeuten en de artsen binnen het Medisch Spectrum Twente, ervaar ik als een groot pluspunt.
Na een vierjarige opleiding aan de Hogeschool Utrecht, heb ik begin 2011 mijn Bachelor diploma Huidtherapeut behaald. Sinds die tijd ben ik werkzaam geweest bij diverse huidtherapeutische klinieken in omgeving Den Haag.
In 2014 ben ik verhuisd naar het mooie Twente.
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast volg ik congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en ontwikkelingen binnen de huidtherapie.
Acne, pigment – en vaatproblematiek, overbeharing en huidverbetering hebben mijn bijzondere interesse. Met de behandelingen die ik uitvoer, zorg ik dat u zich zowel van binnen als van buiten goed voelt.
Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in de vestiging in het MST te Enschede of in het Gezondheidscentrum te Oldenzaal, want; “Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut!”