Louis Widmer

Alle Louis Widmer-producten zijn geproduceerd volgens de richtlijnen die voor farmaceutische producten gelden. Ze worden aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen. Ook de grondstoffen moeten aan bijzonder hoge eisen voldoen.
De productie heeft al meer dan tien jaar in zogenaamde clean rooms met gezuiverde perslucht plaats en verloopt volgens een geavanceerde technologie. Dankzij de steriele productiemethode kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum beperkt worden. Dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden.

Uitgebreide kwaliteitsgarantie

Voordat een product in de verkooppunten ligt, wordt het eerst onderworpen aan gedetailleerde chemische, analytische en microbiologische testen. Louis Widmer staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten dankzij de drie basisconcepten: grondstoffen van de beste kwaliteit, de toepassing van de meest recente technologieën en uitvoerige controleprocedures. Maar er is meer. Bovendien is de productie in Zwitserland gecentraliseerd. Dit is doeltreffend en essentieel om een uitstekende kwaliteit te blijven garanderen.

(Bron: www.louis-widmer.nl)