La Roche-Posay

La Roche-Posay werkt reeds meer dan 30 jaar samen met dermatologen overal ter wereld om verzorgingsproducten en make-up te ontwikkelen die beantwoorden aan hun behoeften en eisen en om hen te helpen bij hun voorlichting van en dagelijkse omgang met patiënten.

Thermaal bronwater

Alles begon met thermaal bronwater dat uniek is in de wereld, en dat nog altijd wordt verwerkt in elk verzorgingsproduct van het merk. Dankzij zijn doeltreffendheid en extreme tolerantie maakt La Roche-Posay het verschil en heeft het merk een onbetwistbare geloofwaardigheid opgebouwd, zowel bij de 25.000 dermatologen die het wereldwijd aanbevelen als bij de duizenden vrouwen, mannen en kinderen die het dagelijks gebruiken.

Klinisch bewezen

De producten van La Roche-Posay bevatten geavanceerde dermatologische bestanddelen, die vaak geïnspireerd zijn op de nieuwste doorbraken in het medisch onderzoekswerk (wondheling, ontsteking, diabetes…). Hun efficiëntie wordt geëvalueerd in klinische studies tegen placebo die worden uitgevoerd in internationale dermatologische diensten en volgens wetenschappelijke referentiecriteria.

(Bron: www.laroche-posay.nl)