Huidverjonging

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Hierin wordt nog wel eens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika, daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is gelukkig in onze maatschappij een stuk normaler.

Toch is huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels een groot onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. Huidtherapie Twente verschaft diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereen betaalbaar zijn en worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Iedereen wil graag een mooie egale, frisse huid maar helaas zijn er veel factoren die dit in de weg staan, zoals roken, overmatige blootstelling aan de zon, acne, stress en dergelijke. Hierdoor kan de huid er grauw en onrustig uit komen te zien. Huidtherapie Twente biedt verschillende  behandelmogelijkheden aan met de verschillende uitwerkingen en herstelperiodes.

U kunt kiezen tussen Microdermabrasie, chemische peeling, dermapen behandeling of CO2 behandelingen Ook geven combinaties van bovenstaande behandelmogelijkheden erg mooie en doeltreffende resultaten. Tevens zullen we u tijdens de behandelingen adviezen geven voor doelgerichte crèmes om naast de behandeling in huis te gebruiken om het gewenste resultaat sneller of beter te bereiken.

Samen kunnen we uw wensen en de meest effectieve manier van behandelen met u bespreken.

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met een behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek worden alle aspecten zoals uw huid, behandelmogelijkheden, wensen, contra indicaties en de kosten met u doorgenomen. Wij informeren en adviseren u over alle diverse behandelmogelijkheden. Hierbij beschikken wij over de allernieuwste apparatuur en worden de behandelingen uitgevoerd door een van onze huidtherapeuten.