Huidverbetering Laserbehandeling:
ResurFX-laser

Door een behandeling met de ResurFX™  worden de eerste tekenen van veroudering optimaal aangepakt. Opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en algehele uitstraling van uw huid. Minimale hersteltijd zodat u direct na de behandeling weer verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Behandelindicaties:

  • Huidveroudering
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Striae
  • Acne (littekens)
  • Chirurgische littekens
  • Verkleuringen
  • Automutilatie littekens
  • Pigmentvlekken

Wat is de ResurFX™?

Het verbeteren van de huidtextuur en algehele uitstraling van uw huid krijgen een boost met deze behandelmethode. Er zijn veel opvallende resultaten geboekt bij het verminderen van littekens en fijne lijntjes in het gezicht. De unieke fractionele technologie die met deze laser wordt geboden, zorgt voor een comfortabele, snelle en effectieve niet-ablatieve (geen loslating van de opperhuid) behandeling. Alleen artsen of huidtherapeuten mogen deze behandelingen uitvoeren.

De magie van licht

De ResurFX™  werkt met licht in het niet zichtbare deel van het spectrum. Door licht met deze frequentie wordt het water in de huid zodanig opgewarmd dat er minuscule gecoaguleerde kanaaltjes in de huid ontstaan.ResurFX™ fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het stimuleren van de produceren van nieuw collageen is de sleutel voor een stralende en jeugdige huid.

Honderden microbeams (Ø 0,12mm) stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. De geavanceerde scanner met geïntegreerde koeling scant nauwkeurig de microbeams en zorgt voor maximaal comfort.

Aantal behandelingen en resultaat:

Het aantal behandelingen met de LumenisResurFX™ is afhankelijk van de ernst en de mate van (acne)littekens of rimpels of veroudering van de huid.  Al na de eerste behandeling zult u verbetering zien wat betreft grove poriën en oneffenheden. Optimale resultaten worden bereikt na 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken. Echter het natuurlijk regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid gedurende de volgende dag of de komende dagen. U kunt uw dagelijkse activiteiten dezelfde dag weer hervatten. Uw behandelaar zal u adviseren om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en uw huid te beschermen met een beschermingsfactor SPF50.

 

Resultaat:

Op de te behandelen plekken verminderen of vervagen (acne)littekens en rimpels. Zoals bij de meeste zaken die om onderhoud vragen, is dat ook bij de behandeling met de ResurFX™ laser het geval. Soms zijn (na verloop van tijd) nabehandelingen nodig om het resultaat vast te houden. Bijvoorbeeld één keer per jaar.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: 053-4872224 /0541-7600023
Mail: info@huidtherapietwente.nl